mandag den 24. maj 2010

Anfaldsperiode

Anton er vist desværre inde i en anfaldsperiode igen....sker ca hver 3-6 måned, hvor han har ca 3 anfald over et par uger. Han havde et i onsdags og igen igår aftes. Kort efter han var faldet i søvn kunne vi høre i alarmen, at han havde et anfald, og da vi kom ind var det lige ophørt, men han havde i ca 45 min efter problemer med at snakke, kunne ikke bruge sin højre arm mm., hvilket vi har set før. Så puttede ved han til han faldt i søvn igen....nu til morgen har han sovet længe og er ellers bare lidt mere morgenstille...og får konsumeret en masse rundstykke med syltetøj :-)

2 kommentarer:

 1. Kære Fru Christensen,

  Sikke dejlig drenge du har...håber det er ok jeg skriver det her. Men hvor må det være en hård hverdag med de anfald din søn får. Jeg har selv to små drenge og kan slet ikke forestille mig hvordan det må være. Dejligt at mærke din blog emmer af overskud og kærlighed.

  God aften til dig og dine

  Kh fra Jo

  SvarSlet
 2. Tak skal du have...epilepsien er faktisk det værste af Antons handicap, benstillingen han korrigeres med fodkapsler, muskelspændinger afhjælpes med botox, diverse hjælpemidler kompensere for nedsat funktionsniveau, men epilepsien har sit eget liv. Det kommer pludseligt, og det trætter ham en del hver gang, specilet hvis han er nødt til at have stesolid. Men som alt andet er det også ved for det meste at være en del af hverdagen....og han har bestemt ikke mange anfald i forholdt til nogle børn vi kender. Knus Joan

  SvarSlet