lørdag den 22. maj 2010

Blåbærmuffins


Til lidt lørdagshygge med besøg af svigermor er planlagt en gåtur, og herefter lidt kaffe og kage på terrassen sammen med strikketøjet, mens Anders i stuen hygger sig med Champions League finalen. Jeg har været så heldig af få fat i opskriften på disse herlige blåbærmuffis, man ellers kan købe i en lille økologisk bager i Silkeborg "Le Gateu". De er bare så GODE og nemme. Så vil lige dele den med jer.

6-9 Blåbærmuffins
150 g smør
150 g sukker
3 æg
175 g hvedemel
½ tsk bagepulver
100 g blåbær


Sukker og smør røres sammen, æggene tilsættes et af gangen, hvorefter mel og bagepulver forsigtigt vendes i. herefter vendes blåbærrene roligt i. Hældes i forme og bages ved 170 grader i ca 25 min.
Kan i denne tid evt fyldes med rabarber og hvid chokolade istedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar