tirsdag den 4. maj 2010

Nem forårsaftensmad


Der er nu asparges på tilbud i alle supermarkederne, så lavede en supernem og dejlig forårssuppe- Grøn aspargessuppe til aftensmad. Har opskriften fra mit "allerførste" Spis Bedre blad og den er lavet en del gange. Og så er der også hvidvin til pil selv rejerne som jeg har planlagt som aftenhygge i stearinlysenes skær.


500 g grønne asparges
3/4 l grønsagsbouillon
1 dl hvidvin
ca 100 g flødeost
salt og peber

2 hårdkogte æg
2 skiver groft brød
1 tsk mild paprika
smør

Kog bouillon og vin i en gryde . Skær aspargesene i mindre stykker og kom dem i. Kog i ca 10 min. Blend suppen. Kom halvdelen af smørreosten i og rør rundt. Tilsæt resten af osten lidt ad gangen, til suppen er cremet. Smag til med salt og peber. Skær æg og brød i tern, og brun dem på en pande med paprika. Bruges som topping på suppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar