fredag den 21. maj 2010

Trodsig morgen og gaveleg

Gustav har haft en trodsig morgen...var egentlig også meget på kant i går aftes, men tilskrev det træthed. Men han fortsatte lige sådan her til morgen. Der blev tudet i 10 minutter over at mor ikke ville give et nyt plaster på, da det gamle over et 3 dage gammelt sår var faldet af. Efter de 10 minutter opdagede han vist at kampen var tabt, og forsøgte at tilskrive sig sejren...da moren var igang med at smørre madder til morgenmadden...med pålægscholkolade, som tit forekommer hjemme hos os. "Mor det er jo bare en pålægschokolademad jeg græder efter". Nåh ude af døren i rimelig orden dog lidt forsinket...aflevering af Anton og derefter Gustav, som så syntes han ville tage en af de højest 10 gange nogen sinde, hvor han ikke vil afleveres...og man må gå fra et skrigende barn....har gjort den dumme fejl tidligere at følge med på den, og tage ham med hjem- for han gjorde det jo næsten aldrig, MEN er blevet klogere. Og har faktiske også en aftale med hjælpemiddeldepotet til middag, hvor han ikke kan være med. Men æv at gå mens han næsten skal tvangsfikseres skrigende af en pædagog....kunne høre ham hele vejen op til parkeringspladsen, og mit hjerte hviskede "kan du ikke høre han er ked af det...gå tilbage" og hjernen svarede "han prøver dig bare af...det er ovre lige om lidt"...og hjertet igen "men det gør alligevel ondt"...ÆV.


Netop sådan en morgen er det vidunderligt at åbne postkassen og se en gave fra Lille Bitte Fnug...den sødeste drengehue af mørkeblåt uld og foer med flyvemaskiner på. Hvor er den flot mange tak :-)

Så videre med gavelegen...de første tre der melder sig til at deltage får tilsendt en gave fra mig...og skal gentage dette....hvor herlig mange gaver der bliver sendt rundt i landet:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar