fredag den 2. juli 2010

Rørt...og brug for et råd...

Blev helt rørt igår...var udenfor med Anton i sin Bronco/gåvogn. Jeg hev lidt ukrudt op, mens han rendte rundt og kaldte på kvarterets hunde. Vores nabo passede en af de andre naboers hunde..Baily, og den hilste Anton på flere gange. De ville tage hunden med ned til et vandhuld bag vores huse for at blive kølet af, og de spurgte om det var ok de tog Anton med. Nu tænker du sikkert at det er der da ikke noget underligt i...sådan fungere det vel bare. Men med en handicappet søn på snart 8 år, som er rimelig fysisk begrænset, der er moderat mentalt retarderet, som det kan være lidt svær at forstå, der spørger om det samme et utal af gange fx. hvad folk hedder - bare for at komme i kontakt og har epilepsi..ja så er det første gang nogensinde at jeg har oplevet nogen spørge om noget sådan...bare fordi de syntes det ville være hyggeligt at have ham med (ellers er der selvfølgelig få familiemedlemmer og folk der arbejder med Anton i skole og institutioner der har). Det måtte han selvfølgelig. De var nok væk ca 15 min, og mens gik jeg og trak ukrudt op, og smilede med en lille tåre i øjenkrogen...rørt over at vi har fået en så dejlig ny "nabokone". Fik ikke sagt det til hende, da de kom tilbage, hvor meget det havde betydet. Måske virker det lidt mærkeligt i andres øre, og var sikker på at jeg ville komme til at tude. Har tænkt på at skrive det i et lille kort til hende, og ligge et par af mine farverige brocher ved (hun er nemlig en farveglad pige), og komme det i postkassen. Men virker det for skørt?

6 kommentarer:

 1. Sikke da en sød gestus din kære nabokone gjorde i dag :-) Det er der nok ikke mange der ville have gjort, måske af ren frygt for at der skulle ske noget.

  Synes bestemt at du kan tillade dig at give en lille takke-gave til hende. Det ville hun nok kun blive glad for.

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt.. man bliver altid glad helt indeni, når andre mennesker kan lide ens børn.. Det lyder som om du har fået dig en rigtig SKØN nabo, og jeg tror helt sikkert hun bliver glad for din påtænkte gave.

  SvarSlet
 3. Det var en dejlig historie.

  SvarSlet
 4. Hvor var det dejligt ar høre!
  Knus og kram til dig og Anton

  SvarSlet
 5. Skulle stå AT :)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 6. Nej det virker slet ikke skørt.
  Det er dejligt med søde nabokoner, og dejligt at Anton kom på udflugt.
  Fik lige en bette tåre i øjet af din fine historie.
  Mette

  SvarSlet