fredag den 2. juli 2010

Sommerfridag

Havde planlagt at have begge drenge hjemme idag, da jeg har haft fri idag....så der var dømt hygge.....først lavede Gustav og jeg list udsmykning af en kalender han har fået i børnehaven til at tegne i. Havde nogle skumfigurer liggende, som var købt engang med tanke på noget i denne stil.
Så havde vi aftalt at min søster og hendes tvillinger kom på besøg til morgenmad/formiddagsmad, da de også havde hjemmedag. Så vi kom lun-selv rundstykker i ovnen og lavede pandekager. Gustav er blevet rigtig god til at hjælpe med meget ved pandekageproduktionen.Efter morgenmaden var vi ude på vendepladsen foran vores hus og tegnede løbebaner og hinkeruder på vejen, mens Anton løb rundt og hyggede. Og lidt kiks og saftevand :-).Så skulle Kasper og Karoline hjem og sove. Så lidt senere tog vi over til dem, for at bade i badebassin og slappe af under parasollen. Anton er noget mat pga. anfald igår og varmen, så han lå mest på et tæppe og slappede af med noget lydlegetøj. Desuden hyggede vi med pizza og is.

Sidst blev der hygget med koldskål og jordbær på terrassen hjemme. Og som altid kammerjunkere til de andre og ristede havregryn til mig. Nemt og det eneste vi kunne overkomme at spise i denne varme. Vidunderlig sommerdag.3 kommentarer:

  1. Det lyder som om I havde en rigtig dejlig dag. Skønne billeder du har fået taget :-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have...det var også præcis sådan en bonusdag...hvor både børn og voksne hyggede sig...og der var feriestemning, selv om det bare var én dag :-)

    SvarSlet
  3. Ja 1000 tak for en rigtig hyggelig dag søs:o)

    SvarSlet