tirsdag den 24. august 2010

Bare lige sådan nogle øv-dage

Igår åbnede vores afdeling efter ferien, og straks var der varslet fyraftensmøde...så alle os der ikke var på arbejde blev ringet op herom...der er varslet store besparelser på sygehuset og Kirurgisk afsnit skal samlet spare 20 fuldtidsstillinger - og de aller fleste af plejepersonalet er ansat på 30 timer, så det er jo væsentlig flere hoveder....dem det kommer til at berøre får besked inden 8/9 - så nu venter vi alle i spænding og frustration.
Så er koblingen i den ene bil ved at stå af....har lige fået aftalt pris med værkstedet, så forhåbentlig overlever den, til de har tid til at skifte den. Fik heldigvis fundet et sted, hvor vi ikke bliver flået fast pris på 5500 - nogle steder ville de have 8000, så skal der også lige laves en bule i forskærmen efter at en kom til at bakke en trailer ind i os (det er jo så heldigvis ikke vores pengepung), og der skal skiftes nogle rimelig slidte fordæk...og bilen er bare så svær at undvære, når den nu fungerer som handicapbil. Og så kunne elruderne lige pludselig ikke rulles op - i denne regn og blæst, vist nok en løs forbindelse....de kom heldigvis op til sidst.
Og så for at det ikke skal være løgn, strejkede den anden bil idag, og manden som er tidligere mekaniker fik efter talrige forsøg snøvlet den hjem, og står nu og skruer i den. Der er vist desværre op til flere mulige forklaringer, da det er en gammel bil...som gerne skulle køre ham afsted på arbejde imorgen.
Men gift med en mekaniker...det er lige som skomagerens børn...det bliver først lavet når det er gået helt i stykker og vi er vildt pressede. Og så kan han jo bare ikke skifte kobling på en varevogn i vores indkørsel :-).
Og så har han bare megatravlt på arbejde - bliver ringet op af chefén hver aften og ekstra arbejde, og sidder og arbejder flere timer hver aften.
Og fik jeg nævnt regn og blæst....
Så kom jeg da vist af med det....vil smørre madpakker nu, og bage os en chokoladekage sådan en almindelig tirsdag, så vi kan hygge nogle af alle øv-tingene i baggrunden.

5 kommentarer:

 1. Det er simpelthen ikke til at fatte med alle de besparelser. Det er jo ren massakre. Vi forventer også masser af lærerfyringer i kommunen, hvor jeg arbejder. Man bliver så trist og utryg.
  Det er med at nyde arbejdet, mens man har det.

  God aften med chokoladekage. Mums.

  SvarSlet
 2. Put lige lidt ekstra smør og chokolade i den kage! God aften!

  SvarSlet
 3. Ja det er utrolig det kan blive ved...og så endda i de offentlige lavtbetalte omsorgsfag som plejede at være så godt som fredede. Der er jo bare ikke nogle nye job at få. Har heldigvis en tillægsforsikring, så vi ikke bliver ramt helt så hårdt, hvis jeg bliver en af dem. Men jeg blev delvis omfordelt i sidste runde for nogle måneder siden, således at jeg fra 1/9 skal være dels på sengeafdeling, dels ambulatoriet. Satser på at det sikrer mig lidt. Men må indrømme at jeg igår bare havde fornemmelsen af lyst til at græde...uden at tårerne dog ville komme frem.

  SvarSlet
 4. Og sdelvfølgelig tak for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet
 5. Åhh hvor kan jeg også kun få ondt i maven over alle de besparelser! Jeg kender det bare alt for godt da jeg arbejder i den pædagogiske branche.. Øv det er så frustrerende at gå og vente på, om det er ens eget hoved der ryger, ikke ligefrem godt psykisk arbejdsmiljø, men man ville jo også brokke sig, hvis man ikke fik noget at vide! Denne verden er bare ikke fair, og slet ikke når det går ud over syge mennesker, børn og ældre... Men nå håber ikke det er dit hoved der ryger i hvert fald! Og håber også at din dag i morgen bliver en del bedre end den i dag, for den har da været "fredag d. 13. agtig" :) Sender dig varme tanker...
  Knus fra Frk. Høiriis

  SvarSlet