onsdag den 27. oktober 2010

Skøn efterårsråkost

Lavede denne skønne efterårs-råkost forleden aften, og fik resterne idag til forkost. Den kan bestemt anbefales. Opskriften er fra familiekogebogen "Smask"


1/4 lille rødkål - snittes i små stykker
2 æbler skæres i små tern
3 appelsiner - 2 skrælles og bådene skæres i tern, saften presses ud af den sidste appelsin
3 spsk ribsgele
1 dl hakkede nødder

Det hele vendes sammen, så ribsgeléen opløses med appelsinsaften, og skaber en form for dressing.

2 kommentarer:

  1. Jeg laver en lignende salat (med tyttebær-marmelade i stedet for ribs) til juleanden. Det er en himmerigsmundfuld:)

    SvarSlet
  2. Mums. Den skal da vist prøves.

    Jeg har tilladt mig, at "tagge" dig til en lille "hjælp-til-imspirationen-blog-stafet" på min blog.
    Håber du vil være med.

    God dag her fra Hverdagen

    SvarSlet