torsdag den 28. oktober 2010

ØV

Anton skulle have været på Skejby til Botoxinjektioner idag. Men et uopmærksomt øjeblik, mens vi var ved at pakke til at komme ud af døren, kravlede der en sulten dreng ud fra sit værelse til alrummet, og stjal et æble og en blomme fra frugtfadet, og sad og tyggede i dem. Et par høje udråb, og forsøg på at få frugten ud af munden på ham - det var dog ikke frugt svarende til de bidemærker vi kunne se...så ja ikke længere fastende. Og da botox gives under fuld bedøvelse, blev det så alligevel ikke idag....næste ledige tid er 23/12. Og han trænger bare rigtig meget til det nu...specielt i den venstre arm. PIS.PIS. PIS.

3 kommentarer:

 1. Ej det gør mig rigtig ondt!
  Kan I evt. komme på et privathospital og få det før?
  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 2. EEEJJ altså. Det er da toppen af træls. Pokkers med de lange ventetider.

  (hmm og måske er det mig, der ikke lige er så kvik, men hvad gør sådan en gang botox for ham?)

  Kærligst fra Frk Hverdag
  ps. Super at du er med på blog-inspirationsstafetten.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have.
  Mia: Tror faktisk ikke det er noget de laver på privathospital, og de ville aldrig bedøve en som Anton i deres regi, med hans epilepsi mm. Det er rart at det er samme afdeling og få læger, der følger ham, og ja som sygeplejersek i det offentlige, er jeg nok også lidt skeptisk over for det private sygehusalternativ :-)
  Frk Hverdag. Botox er en afart af pølseforgiftning. Det er nervetoxisk dvs at det forbigående lammer nerverne og dermed muskelfunktionen. Spastikere har nogle muskler der arbejder for meget, og andre der arbejder for lidt. Derfor går de tit på tå/spidsfod og armene kan være "foldet" ind mod kroppen. Ved at give botox ophæver man over nogle måneder at de "stærke" musklers overtag. Det kan hos nogle give en bedre gangfunktion. Hos Anton virker det til at forebygge kontrakturer/stivhed af ledene, og udsætte forlængelsen af akillessenen. Og ja nogle ophæver jo så rynkerne for en tid :-)Håber du hang på - til det lange svar.

  SvarSlet