tirsdag den 30. november 2010

Blærebetændelse fortsættelse

Vi fik igår noget medicin der glider lidt nemmere ned. Det er Flemoxin-dispergible tableter. Så de kan opløses i en lille kop stærk saftevand, og drikkes over en lille rum tid. Efter den første succes opdagede vi dog at Gustav var begyndt at tisse frisk blod, så vi måtte have fat i vagtlægen igen. Han sendte os videre til børneafdelingen i Viborg. De undersøgte ham og tog to urinprøver fra. Han fik en masse og drikke og noget panodil, så det ikke længere gjorde helt så ondt at tisse. Dommen blev at det kun er pga blærebetændelsen at han bløder lidt - irritation i blæren. Så vi fik kl 23 lov til at tage hjem igen, og fortsætte med Flemoxin i en uge, og selvfølgelig være opmærksom på at han får det bedre i løbet af et par døgn. Stadig rutinemæssig ultralydscanning af nyre-og urinveje om 3-4 måneder.

4 kommentarer:

 1. Sikke en forskrækkelse - lyder ikke så rart.

  Til en anden evt. gang vil jeg anbefale i spørger om I kan få Citromax. Det skal de kun have en gang hver dag i 3 dage. Så virker det i kroppen i 10 dage. Det er en stor dosis, men tilgengæld hurtigt overstået.

  God bedring med ham.

  SvarSlet
 2. Sikke da en omgang for den lille filur - rigtig god bedring med ham. Håber snart medicinet virker, så han slipper for smerterne... Knus herfra.

  SvarSlet
 3. Godt at I fik noget, der glider bedre. God bedring med ham.

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer. Dt går meget bedre, men han skal nok være hjemme et par dage. I hvert tilfælde indtil han selv tør gå på toilettet igen.

  SvarSlet