lørdag den 25. december 2010

Børnenes gaver

Hvor er det vidunderligt at få de små gaver børnene har været med til at lave i institutionerne. Vi fik denne skønne koglepige af Gustav og fyrfadsstagen af Anton. Dejligt.

Og Gustav havde lavet en fin tegning til Anton, som er indrammet og klar til ophængning på værelset. Billedet skal forestille et stort hus med trapper. Gustav er fascineret af store huse for tiden, og ønsker inderligt at bo i et STORT hus. Han har dog grundet trapperne og de 35 etager tegnet en elevator til Anton hvori han sidder i sin kørestol. En tegning fra Gustav er faktisk en stor ting, da det ikke rigtig er noget der har fanget han endnu - og han er derfor stadig også meget unuanceret i tegningerne (men giv han lego og geomag så tryller han figurer og små universer frem). På det sidste er der dog begyndt at vokse små historier frem på papir.....skønt

2 kommentarer:

  1. Hvor smukt :-) Er vild med de hjemmelavede gaver der (desværre) oftest kommer fra de kære små. m
    Glædelig jul herfra

    SvarSlet
  2. Ja det er så herligt. Talte med manden idag om at det faktisk ikke var de store dyre gaver der nødvendigvis er dem der "fylder" i ens tanker. Men de små fine ting fra ungerne, og de spontant indkøbte gaver af andres krea (fra julemarked) der bare lige passede 100 % til min mand, og hans personlighed. Glædede mig meget til at give den. Og de hjemmegjorte slanger til Gustav,mobiltske til mor og søster og håndarbejdssæt til svigermor. Nyt for mig med hjemmegjorte gaver, som kun er lavet af mig, og ikke sammen med drengene. Det var en dejlig og lidt nervøs oplevelse.

    SvarSlet