onsdag den 11. januar 2012

2 X fødselsdag og stjernestunder

Vi har fødselsdage hjemme hos os denne uge...tirsdag havde jeg fødselsdag og Gustav idag....hvilket betyder travlhed (når 19 børnehavebørn sagtens kan fortære 64 pizzasnegle og en stor chokoladekage), og små stjernestunder.
Tirsdag havde Anton en lille seddel med hjem fra skole.
Anton er jo handicappet og svarere mentalt til ca 3½ år (trods sin faktiske alder 9 år), og han er meget svær at lokke til at lave noget han ikke gider. Lærer og pædagoger i klassen har ofte forsøgt at få ham til at deltage i at tegne på smartboard. Men han plejer at smide tuschen fra sig. I samme stil er julegaven til mor og far i år nok mest produceret af andre en Anton :-). Men tirsdag var Antons kommentar "Jeg tegner til mor" og så tegnede han denne tegning, som efterfølgende blev udprintet og sendt med hjem i bogen. Og de vidste ikke i klassen at det var mors fødselsdag, så ingen prægning...blot en dreng der gerne ville lave noget til mor...som så fik en dejlig lille ekstra fødselsdagsgave :-)

Og til morgen hyggede drengene sammen inde på Gustavs værelse...Anton sad og så en af de nyoppakkede film af Gustavs...Bey blade...han plejer ellers at nægte alt andet end sine egne 5-6 favoritter. Og har desværre en uvane, med at ville slå sin lillebror. Men idag intet. Bare ro og hygge. Og mens jeg gik i køkkenet hørte jeg Anton sige " Gustav er lækker" kunstpause..." Du er sød Gustav...vi elsker dig"....så er det ens moderhjerte smelter...

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt, når der er små lyspunkter.
    Tillykke både til dig og til Gustav.

    SvarSlet
  2. Tillykke til jer begge og sikke en stjernestund du kan lagre i dit hjerte :-)

    SvarSlet