mandag den 27. februar 2012

Pimpet vanilleparfait...


Lavede sammen med kæresten forleden desserten til noget tøsekomsammen.
Vi lavede vanilleparfait....dobbeltportion...så også en pimpet børneudgave.

4 pastauriserede æggeblommer
80 g sukker
1½ stang vanille
½ blad husblads
4 dl piskefløde

Pisk æg, sukker og vanillekorn ca 10 min til sukkeret er opløst og massen tyk. Husblad lægges i blød et par minutter, og smeltes i vandbad med det vand, der hænger ved. Afkøles lidt og der blandes lidt af æggemassen over i husblassen, for at temperere. Herefter fordeles det i hele æggemassen. Fløden piskes til skum, og blandes med æggemassen. Kommes i en bageform, og stilles på frys i minimum 6 timer.

Den pimpede børneudgave blev desuden tilsat en stor håndfuld M&M og en stor håndfuld knuste Oreos.

Det er nemt og smager dejligt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar